Cu cine te căsătoreşti în funcţie de zodie?

Leu

O căsătorie ideală. Săgetător şi Berbec.

O posibilă căsătorie ideală: Gemeni, Balanţă.

Se spune că cea mai frumoasă căsnicie este cea în care cei doi parteneri reprezintă “acel ceva” împreună şi nu separat. Această teorie se aplică perfect cuplului Leu – Săgetător: cei doi devin un tot dornic de libertate, aventură, socializare cu oameni noi…

Pentru ei dragostea va fi o reală distracţie, stimulându-se şi inspirându-se reciproc.

Fecioară

Astrele recomandă pentru Fecioară o uniune pentru totdeauna cu cei ghidaţi de Capricorn sau Taur.

O posibilă căsnicie fericită s-ar putea consolida şi între Fecioare şi Rac sau Scorpion.

Fecioara va aprecia disciplina şi capacitatea de muncă a Capricornilor, împreună se vor mândri de casa lor, se vor bucura de prietenii şi se vor admira reciproc.

Dar, ceea ce va face din căsnicia lor o relaţie lungă şi sănătoasă este faptul că pe niciunul nu îl vor deranja marile neînţelegeri, (care vor trece pe lângă ei ca şi cum nu ar exista), cu atât mai mult vor trece peste micile neînţelegeri.

Cu Taurul pasiunea poate fi ceva mai mare, atracţia sexuală de asemenea – unele dintre ingredientele principale ale unei căsnicii ideale. Iar, cu puţină răbdare impusă ar putea fi la fel de trainică ca uniunea cu un Capricorn.

Balanţă

Dacă eşti Balanţă, cel mai bine ar fi să cauţi, pentru căsătorie, o persoană născută sub semnul astral Gemeni sau Leu.

Ca o a doua opţiune, ai posibilitatea să alegi între Săgetător şi Vărsător.

Cu Leul există o îmbinare de trăsături aproape perfectă: ambele semne satisfac nevoile şi dorinţele celuilalt. Spiritul pozitiv de învingător al Leului o va cuceri pe nesigura Balanţă.

Leul sensibil, Balanţa emoţională, amândoi nebuni după sex…

Apoi, cu cei născuţi în Gemeni, Balanţele pot avea o uniune specială: foarte potriviţi din punctul de vedere intelectual şi amândoi extrem de pasionali.

Există în căsnicia lor o reciprocitate perfectă, iar viaţa lor sexuală nu va fi niciodată plictisitoare. Un parteneriat ideal şi din perspectiva raportului de forţe: Balanţa are atitudine de judecător, Gemenii sunt receptivi la judecată.

Scorpion

Scorpionii ar putea trăi fericiţii până la adânci bătrâneţi cu cei născuţi în zodia Peşti, Rac, dar şi Capricorn.

Pentru o alegere ceva mai compromisă, dar care ar putea avea şanse mari de reuşită, Scorpionii pot alege să se căsătorească cu o Fecioară.

Sunt rare atracţiile de genul celor care se înfiripă între Peşti şi Scorpioni, atracţii ce ulterior pot deveni un adevărat sprijin şi o acceptare reală a trăsăturilor celuilalt ce vine de la sine, într-un mod armonios.

Cu Capricornii vor clădi o căsătorie bazată pe o compatibilitate sexuală, iar cu Racii pot avea căsătoria perfectă dacă iubirea lor nu este afectată de ceva neprevăzut.