Cu cine te căsătoreşti în funcţie de zodie?

Berbec

Există pentru cei născuţi sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care aceştia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, însă doar cei născuţi în Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.

Cu semnul astral Gemeni, Berbecii pot face o echipă încântătoare: amândoi neobosiţi şi înclinaţi spre cunoaştere a noului.

Mai mult, numai o personalitate ca a Gemenilor poate limita tendinţa de a domina a Berbecilor, aceştia din urmă dând dovadă de multă ingeniozitate când vine vorba de relaţia lor cu un individ ghidat de semnul Berbec.

Gemenii nu au prejudecăţi sexuale, ceea ce Berbecilor le va plăcea enorm, Berbecul este inteligent din fire, cel născut în Gemeni este versatil, amândoi depun eforturi pentru menţinerea interesului. De aceea, o căsătorie va avea cu siguranţă succes.

Taur

Pentru cei născuţi în Taur, iubirea se poate împlini – la nivel de convieţuire – cel mai bine şi cel mai bine cu cei născuţi în Rac sau Fecioară.

O a doua opţiune pentru familiştii zodiacului îi “numeşte” pe cei ghidaţi de semnul Capricorn sau Peşti.

Taur – Rac ar putea avea o căsnicie fericită pentru că amândoi au nevoie de siguranţă, de sentimentul de permanenţă, amândoi sunt afectuoşi şi pasionali. Taurul e atent, Racul este sensibil şi tot Taurul este printre puţinele semne zodiacale care ar putea înţelege schimbările dese ale Racului.

Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi având şi aceleaşi preocupări intelectuale. O căsnicie nu ar fi o idee rea.

Gemeni

Dacă eşti născut sub semnul astral Gemeni, atunci căsătoreşte-te cu Leu, Berbec sau Balanţă.

Pentru a nu dispera (în cazul în care nu te îndrăgosteţi de unul dintre cei trei mândri ai zodiacului), astrele îţi recomandă, ca o a doua variantă, Vărsător sau tot Gemeni, în cazuri rare.

Cu Leul poţi face o pereche interesantă în care vă veţi admira unul pe celălalt.

Apoi, Leul iubeşte în primul rând cu inima, Gemenii iubesc mai întâi cu mintea, dar asta nu va fi o piedică – din contră, acesta va fi liantul care îi va completa constant.

Cei născuţi sub semnul astral Gemeni sunt atât cât trebuie de romantici pentru cei născuţi în Leu şi sunt amândoi de pasionali (atât cât au nevoie).

Cu Balanţa, căsătoria ar funcţiona pentru că cele două semne sunt foarte compatibile intelectual…

Rac

Cele trei personalităţi cu care un Rac ar face casă bună sunt Peştii, Scorpionii, Taurii.

Pentru o a doua opţiune, Racii ar putea încerca o uniune cu cineva născut în Fecioară sau tot cu un Rac, însă potrivirea ar cere câteva sacrificii…

Cu Peştii, Racii îşi pot îndeplini visele: cuplul lor este sensibil, afectuos şi îşi completează ego-urile simultan.

Peştii aduc dragoste în viaţa Racului, iar Racul aduce protecţie în viaţa celor născuţi în zodia Peşti, iar compatibilitatea sexuală este de milioane. Adică, pe scurt, o căsnicie ideală.

O aceeaşi completarea va fi simţită de Rac în ceea ce-l priveşte pe Scorpion care va iubi nevoia de a domina a Racului.