Zodia ta si cele mai mari motive de enervare ale sale

Berbec

Sunt unii dintre nativii cei mai pozitivi din intregul zodiac, iar de aceea ii irita foarte mult persoanele care isi plang de mila sau care incearca mereu sa se eschiveze. Nu apreciaza, de fapt, persoanele pe care le percep ca fiind mai slabe decat ei sau mai incete.

Cea mai sigura cale prin care ii poti enerva? Stabileste o intalnire cu ei si nu te duce sau, si mai grav, lasa-i sa te astepte degeaba undeva.

Taur

Nativilor din aceasta zodie de pamant nu le place sa discute despre sentimentele si emotiile lor, asa ca ii poti enerva foarte usor fortandu-i sa fie prezenti la o astfel de discutie. Acesti nativi pot deveni posesivi si gelosi si tind sa nu uite o persoana care le-a gresit si care nu isi cere scuze din toata inima.

Sunt ordonati si nu le plac deloc obiectele care nu sunt asezate la locul lor si persoanele dezordonate.

Gemeni

Lucrul care ii irita cel mai rapid pe nativii din aceasta zodie de aer este… orice tentativa de a-i critica. Ii enerveaza oamenii care ii fac sa astepte, zgomotele puternice sau/si constante si persoanele care nu dau dovada de spontaneitate sau care le pretind sa faca lucruri repetitive.

Ii poti infuria de-a dreptul invinovatindu-i de ceva si nelasandu-le timp ca sa se justifice.

Rac

Acest semn extrem de sensibil s-ar putea supara daca le critici felul in care se imbraca sau felul in care arata, dar sunt de-a dreptul ofensati daca iti vei permite sa razi de sentimentele sau trairile lor. Iar persoanele care ii scot de-a dreptul din minti sunt cele laudaroase si care pretind toata atentia celor din jur.

Sunt raniti de cei din jur daca, pentru un motiv sau altul, le sunt negate atentia si afectiunea pe care cred ca le merita.

Leu

Nativii din aceasta zodie de foc nu apreciaza succesul sau realizarile altor persoane, asa ca nu face greseala de a-i lauda in fata lor. Cel mai mult ii enerveaza, insa, sa fie comparati cu fosta sau cu fostul partenerului lor, dar sunt la fel de iritati si daca simt ca persoana de langa ei incearca sa le spuna ce ar trebui sa faca (nu le place sa fie controlati sau sa se simta manipulati).

Ii poti irita daca pari o persoana slaba, care, de exemplu, plange in mijlocul unei discutii in contradictoriu.

Fecioara

Cei nascuti in aceasta zodie de pamant sunt enervati de persoanele care le invadeaza spatiul personal, care ii obliga sa isi modifice programul sau obiceiurile.

Nativii din aceasta zodie sunt… aproape obsedati de ordine si curatenie. Cel mai simplu fel in care ii poti irita este sa te arati dezordonat sau, si mai grav, sa le imprumuti lucrurile personale fara acordul lor.

Balanta

Balantele nu suporta oamenii prost crescuti, persoanele care ii jignesc pe cei din jur si, in principiu, orice manifestare de rautate gratuita. Sunt iritati de orice ii obliga sa-si schimbe stilul de viata.

Nu suporta sa piarda si le plac discutiile in contradictoriu, asa ca nu va mirati daca la mijlocul discutiei schimba tabara si aduc argumente impotriva punctului de vedere pe care il sustinusera pana atunci.

Scorpion

Scorpionii, discreti din fire si chiar misteriosi, sunt extrem de iritati de intrebarile prea personale sau prea amanuntite, ca si de situatiile in care se simt urmariti sau controlati de persoana iubita.

Nu suporta sa astepte sau sa stea la coada si ii irita persoanele care nu arata ingrijit, ca si zgomotele puternice si/sau constante.

Sagetator

Unul dintre lucrurile pe care acest semn le uraste cel mai mult este sa se simta sufocati de o persoana sau intr-o situatie fara iesire. Se enerveaza si daca li se cere sa isi faca planuri de viitor, pentru ca sunt impulsivi si iubesc spontaneitatea.

Intarzierile de orice fel ii irita, dar in special cele din trafic. Nu apreciaza deloc persoanele care le critica deciziile sau care indraznesc sa le dea sfaturi de orice natura.

Capricorn

Ii irita orice tentativa de a-i critica si mai ales cele care se refera la stilul lor vestimentar sau la felul in care arata.

Se enerveaza la culme daca partenerul pleaca de acasa fara sa le spuna unde merge, pentru ca nu le place sa se simta nesiguri, ci sa controleze situatia. Iar partenerii lor de viata ar fi bine sa aprecieze momentele in care acestia gatesc si sa nu ii critice, pentru ca sunt foarte iritati in astfel de momente.

Varsator

Daca exista ceva ce ii irita cu adevarat pe optimistii Varsatori, aceia sunt oamenii posomorati sau cei care nu vad niciodata partea pozitiva a lucrurilor. Nici persoanele obtuze si nici cele care judeca si critica pe toata lumea nu sunt pe listele lor cu oameni favoriti.

Nu le place sa se gandeasca la trecut, ii irita persoanele pe care le percep ca plicticoase si ii enerveaza de-a dreptul lipsa de loialitate.

Pesti

Nativii nascuti in aceasta zodie sunt recunoscuti pentru schimbarile lor de personalitate si se enerveaza destul de usor daca cei din jurul lor sunt in dispozitii foarte bune atunci cand ei sunt tristi sau deprimati. Nu le plac nici persoanele care nu sunt niciodata serioase sau care au un ras zgomotos.

Daca vrei sa-i enervezi, cere-le bani cu imprumut! Pestilor nu le plac situatiile complicate si de aceea gandul de a-si pierde un prieten din cauza unor bani imprumutati sau gandul de a-si obliga prietenul sa le plateasca imprumutul ii face sa nu isi doreasca sa intre in astfel de incurcaturi.