Zodia ta iti sustine succesul!

Semnele de Foc

Sunt cele care dau, din punct de vedere statistic, cel mai mare numar de lideri. Cei din aceste zodii -Berbec, Leu si Sagetator- sunt extrem de activi, de increzatoari in sine si de perseverenti.

Berbecul este un pionier in multe din lucrurile pe care le face. Ambitia ii face sa mearga mereu inainte si este bine sa te feresti de Berbecii carora soarta sau alti oameni le-au scos obstacole in cale.

Cuvantul care defineste antreprenorul nascut in aceasta zodie este perseverenta: pentru ei nu exista lucruri care sa ii poata dezumfla sau distrage de la scopurile lor. Ei ar trebui sa continue in cautarea excelentei, educandu-se sa incurajeze aceeasi atitudine si la cei din jur.

Leul este zodia celor care au incredere in ei. Toate calitatile lor ii fac lideri innascuti, pentru ca ei au o mare ambitie si viziune, dublate de tarie de caracter, curaj si dorinta de a reusi. Ei reusesc sa atraga oamenii in jurul lor si poseda magnetismul necesar pentru a-i pastra acolo.

E foarte bine ca ei sa fie constienti de propriile lor puteri, dar si de slabiciunile de care ar putea da dovada. Energia ar fi bine sa si-o canalizeze, in spiritul unui bun antreprenor, in a intoarce situatiile negative pe toate partile, pentru a examina detaliile, variabilele si diferitele circumstante. Nu uitati sa cereti ajutorul celor din jur!

Sagetatorul interactioneaza foarte bine cu cei din jur. Sunt genul de persoane active, care nu pot sta locului si care cunosc, astfel, tot felul de persoane din diferite domenii. Aceste calitati ar trebui Sagetatorii sa si le foloseasca, pentru a deveni antreprenori. E bine ca acestia sa caute ocazii de a discuta informal cu cat mai multi oameni pentru a afla informatii care s-ar putea dovedi pretioase pentru ei!

Semnele de Pamant

Taurul, Fecioara si Capricornul sunt semne de Pamant, caracterizate de realism, simt practic si o doza mare de pragmatism. Liderii nascuti in aceste semne sunt destul de prudenti, dar nu le lipseste increderea in sine!

Taurii sunt foarte practici si destul de materialisti. Prefera lucrurile certe, stiute si nu se arunca in valuri inainte de a testa intai apa cu varful piciorului. Nu le plac lucrurile riscante si, spre deosebire de Sagetatorii, nu se bucura deloc atunci cand au in fata numai necunscute.

Sunt genul de antreprenori care isi dau seama ca cei din jur au nevoie sa invete de la ei si ca trebuie sa ii ajute, aratandu-le situatia din diferite alte perspective!

Fecioarele sunt renumite pentru spiritul lor organizatoric si de multe ori le vei vedea coordonand echipe mari de oameni. Sunt critici si destul de tipicari, dar reusesc sa lucreze foarte bine cu oamenii.

Genul lor de antreprenor actioneaza si reactioneaza intr-o maniera foarte onesta: reusesc sa castige respectul si increderea celor cu care lucreaza, iar angajatii lor sunt cei care muncesc mai mult ca ceilalti, pun multe intrebari si, la sfarsitul zilei, isi respecta sefii pentru ca sunt sinceri. Mai mult, pentru ca au incredere in ei, angajatii si membrii echipei vor accepta mai usor critica Fecioarelor.

Capricornul este extrem de disciplinat si de perseverent. Sunt unii dintre cei care nu au mare nevoie de sfaturi pentru a deveni lideri sau antreprenori, pentru ca toate calitatile se afla deja la ei. Sunt genul de persoane carora fie le accepti orbeste hotararile, fie vii cu o idee mai buna, care nu ii va supara!

Optimismul si perseverenta sunt calitati pe care le are dintotdeauna, laolalta cu o putere mare de observatie si un simt practic remarcabil.

Semnele de Aer

Gemenii, Balantele si Varsatorii au abilitati dezvoltate de comunicare si socializare, pe care ar trebui sa se bazeze atunci cand se gandesc la afaceri.

Gemenii sunt adevarate comori pentru cei din jur, pentru ca detin o multitudine de informatii si nu va ganditi ca sunt doar persoane capabile sa comunice foarte bine, ele sunt si persoane care reusesc sa absoarba informatiile foarte repede.

Extrem de energici, ei sunt cei care ii incurajeaza si pe ceilalti sa isi intinda aripile si sa isi testeze puterile, mai ales in a descoperi lumea si a se conecta cu altii.

Balantele au, ca si Fecioarele, mari asteptari de la sine si de la ceilalti dar, pe langa asta, Balantele asteapta corectitudine si echilibru de la ceilalti. Singura lor problema ar fi sa invete sa ia decizii!

Un antreprenor Balanta isi va sustine si isi va ghida asociatii si angajatii, mergand pana acolo incat a le oferi resursele necesare (timp, bani, informatii, oameni, echipamente) pentru ca acestia sa rezolve orice problema intalnita in cale. Ei pot reprezenta, pentru cei din jur, un model de atitudine pozitiva si abordare corecta a unei probleme!

Varsatorii sunt vizionarii zodiacului si asta ii face extrem de potriviti pentru antreprenoriat. Ei sunt cei care pot vedea cel mai bine unde se afla acum si unde isi doresc sa ajunga peste o jumatate de an. Mai important, ei vad si cum ar putea ajunge acolo. Nu isi doresc de la cei din jur decat sa le urmeze viziunile!

Semnele de Apa

Racul, Scorpionul si Pestii sunt cei care apeleaza, chiar si in situatii foarte serioase, la intuitia lor pentru a rezolva anumite probleme si a trece peste anumite obstacole.

Racii sunt empatici si sunt observatori foarte fini ai lucrurilor din jur. Sunt caracterizati de faptul ca le place sa imparta succesul obtinut cu altii si nu se sfiesc sa recunoasca meritele celor din jur! Sunt foarte buni executanti si reusesc sa indeplineasca simultan o multitudine de sarcini. Sunt extrem de responsabili si rezolva problemele aparute cu mare usurinta.

Scorpionul este un alt semn care are reale calitati de lider. Ei sunt cei care au idei foarte multe si care nu se sfiesc sa riste, atunci cand cred ca sansa e de partea lor. Sunt recunoscuti pentru sangele lor rece -asta ii face excelenti in luarea deciziilor complicate- dar si pentru curiozitatea si intuitia lor iesita din comun.

Pestii sunt foarte creativi si pot folosi capacitatea lor de intuitie in acest scop. Nativii acestei zodii pot folosi fiecare oportunitate creata in scopul pe care si-l propun, fara a se lasa condusi de temeri.