Ce inger iti protejeaza zodia

Berbec – 20 martie – 20 aprilie

Aprilie este guvernata de ingerul Malahidael. Acest inger iti ofera o protectie speciala si binecuvantare. Te ajuta sa ai inspiratie, entuziasm, sa fii aventuriera si sa traiesti viata la maxim. Malahidael este numit si ingerul Curajului. Optimismul, speranta si bucurie – sunt stari pe care acest inger le induce.

Taur – 21 aprilie – 20 mai

Acest semn zodiacal este guvernat de ingerul Ashmodel. Te face sa intelegi ca pe langa lucrurile rele exista si rau. Ashmodel – ingerul Rabdarii, inspira Taurul sa fie rabdator, ferm si sa aiba un confort psihic. Un inger al rabdarii, de aceea cei din zodia taur sunt indemnati sa isi gaseasca calea, pacea sufleteasca si sa fie calmi.

Gemeni – 21 mai – 20 iunie

Ingerul care guverneaza acest semn zodiacal este Ambriel. Acest inger puternic te vegheaza, insa ai si un demon puternic care guverneaza luna mai, asa ca trebuie sa iti cunosti mai bine sufletul. Ambriel este ingerul Comunicarii si trezeste usor spirirtul si constiinta fata de adevarul din interior. Te va ajuta sa-ti cunosti esenta si sa ai mai multa incredere in fortele tale.

Rac – 21 Iunie – 21 Iulie

Unul dintre semnele cele mai importante care guverneaza acest semn astrologic se numeste Muriel si este supranumit ingerul Emotiilor.

El ii incurajeaza pe acesti nativi sa fie mai constienti de propria lor persoana si de lumea inconjuratoare, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se conecteze cu adevaratele lor sentimente.

Leu – 22 Iulie – 21 August

Despre aceasta zodie se spune ca este una dintre cele mai importante trei semne in astrologia biblica. Iar ingerul Verchiel, ingerul Afectiunii, guverneaza aceasta zodie. Acesta ofera nativilor o inima generoasa, o atitudine placuta si… o protectie speciala, alaturi de nobilitate si afectiune.

Fecioara – 22 august – 21 septembrie

Fecioara este, sustin astrologii, primul dintre cele trei cele mai importante semne zodiacale. Ingerul care vegheaza asupra acestor nativi se numeste Hamaliel, cel al Logicii. Hamaliel ne ajuta sa ne crestem capacitatea de a gandi rational si ordonat.

Balanta = 23 Septembrie – 23 Octombrie

Sfantul care protejeaza persoanele nascute sub semnul zodiei Balantei este Arhanghelul Uriel, ingerul Creativitatii. Desi este mai putin cunoscut decat Arhanghelii Mihail si Gavril, el este unul dintre cei patru ingeri care ii stau alaturi lui Dumnezeu. Este cunoscut si sub numele „Flacara lu Dumnezeu” sau „Lumina lui Dumnezeu” deoarece aduce lumina si linistea sufleteasca in sufletele oamenilor. Acesta stimuleaza abilitatile instinctive ale nativilor si le da acestora puterea de a-si urma pasiunea cu care Dumnezeu i-a inzestrat.

Nativii acestei zodii sunt norocosi pentru ca Sfantul Uriel este unul dintre cei mai puternici ingeri, el detine cheia iadului.

Scorpion – 23 Octombrie – 21 Noiembrie

Arhanghelul Barbiel este ingerul ocrotitor pentru nativii din zodia Scorpionului, al carui nume inseamna „Binecuvantarea lui Dumnezeu”. Barbiel este ingerul Curajului si al Credintei, este ajutorul Arhanghelului Uriel si Gabriel. In „Cartea lui Enoch” acesta este numit „ingerul grindinii” si „ingerul fulgerului”. Este printul corului Virtutilor, din care fac parte ingerii curajului si credintei, si printul corului Arhanghelilor.

Este ingerul Norocului si cand mergi la medic pentru un test, cand pleci in calatorii sau cand ai probleme cu copiii, ar trebui sa apelezi la ajutorul sau.

Sagetator – 22 Noimebrie – 20 Decembrie

Cei nascuti sub semnul Sagetatorului sunt ocrotiti de ingerul Adnachiel, care este principalul inger ocrotitor din cei 9 ingeri pe care evreii considera ca ii are un om. Este simbolul Independentei si face parte din al noualea cor din cea de a treia ierarhie a ingerilor, care au menirea de a veghea asupra oamenilor si de a-i proteja de cele rele. Ingerul Adnachiel le insufla nativilor individualitatea, onestitatea si spiritul aventurier, oferindu-le acestora incredere in sine si fericire.

Capricorn, 21 Decembrie – 19 Ianuarie

Tu ai un inger si un arhanghel, dar si un demon care te influenteaza foarte puternic. Ingerul care te pazeste, in schimb, este si el puternic, se numeste Hanael si inseamna „gratia divina”, iar arhanghelul este unul dintre cei mai iubiti, Gabriel.
Ingerul tau, Hanael, te inspira si te ajuta sa iti creezi un echilibru in relatia de cuplu. Ghidarea lui se face prin dragoste si fericire, iar pentru a fi intr-o relatie de iubire, trebuie si tu sa oferi, la randul tau dragoste si compasiune, fii bland si intelegator.

Varsator, 21 Ianuarie – 18 Februarie

Tu ai unul dintre cei mai iubiti si faimosi arhangheli care vegheaza asupra ta. Este unul dintre cei doi ingeri mentionati in Bilblie, arhanghelul Gabriel. Dar tu ai si unul dintre cei mai puternici demoni, care iti poate influenta zodia. Te va tenta, in permanenta catre unul dintre cele sapte pacate capitale.
Dar tu mai ai si un al doilea inger, Barakiel, un inger de ordinul Serafim si numele sau inseamna „Luminare divina”. Misiunea lui este de a deschide inimile, mai mult decat orice. Este ingerul norocului, a bunei sperante, prosperitate si abundenta in toate formele.

Pesti, 19 Februarie – 20 Martie

Primul inger este Barakiel, ce inseamna „Luminare divina” si „Binecuvantare cereasca”, dar cum zodiilor li se intersecteaza lunile, le fel se intampla si cu ingerii. Ingerul mai puternic al zodiei tale este Malahidael. Acesta ofera protectie divina atent acordata, este ingerul curajului, el inspira entuziasm, spirit de aventura si dorinta de a trai.
Este un inger ce raspandeste optimism, speranta, entuziasm pe drumurile tale in viata. Este ingerul ce ofera creativitate si inspira pasiune pentru lucrurile pe care le faci.