Zaharul natural sau procesat este in stare:
1. sa distruga sistemul imunitar
2. sa reduca puterea de lupta impotriva infectiilor bacteriale
3. sa dezvolte un mediu prielnic pentru dezvoltarea cancerului ovarian
4. interfereaza in absortia de magneziu si calciu si mai rau, ajuta la
eliminarea calciului
5. slabeste vederea si cauzeaza cataracta
6. mareste adrenalina in copii, facandu-i prea alerti,afectandu-le si
puterea de concentrare
7. cauzeaza imbatranire prematura
8. este un mediu prielnic pentru dezvoltarea candidei vaginale (in special
la un consum ridicat de fructe pe timp de vara)
9. cauzeaza scleroze multiple
10. cauzeaza boli cardiovasculare
11. contribuie la dezvoltarea osteoporozei
12. mareste nivelul colesterolului
13. interfereaza cu absorbtia de proteine alterandu-le functionarea normala
14. mareste riscul la diverse alergi
15. micsoreaza capacitatea enzimelor
16. mareste ficatul determinand celulele acestuia sa se divida, producand
tumori
17. schimba marimea rinichilor ducand la producerea de schimbari patologice
ale rinichilor si formarea pietrelor
18. distruge pancreasul
19. dusmanul nr. 1 al transportului realizat in intestinul gros
20. una dintre cauzele durerilor de cap si migrenelor
21. mareste riscul cancerului gastric
22. contribuie la dezvoltarea bolii Alzheimer
23. imbalanta hormonala
24. ZAHARUL HRANESTE CANCERUL
25. ingreuneaza transportul mancarii prin tractul gastro-intestinal
26. produce intoxicare similara cu alcoolul
27. mareste peste masura efectele durerilor premenstruale
28. micsorarea cantitatii de zahar din spitale ar salva vieti pretioase
29. duce la cancer de prostata
30. alimente dulci cresc riscul de cancer la san
31. afecteaza memoria in timp […]
33. zaharul poate distruge structura ADN-ului
34. zaharul poate produce miopia
35. zaharul deshidrateaza noii nascuti
36. zaharul chiar si in stare naturala ataca smaltul dintilor.